Kristus Frelseren baggrund

Jesus Kristus

Kristus Frelseren

Kristus Frelseren baggrund (Jesus Kristus)

Kristus Frelseren baggrund

Kan du lide dette billede som baggrund? Du kan finde de bedste baggrunde i Top Baggrunde.

Baggrund downloadet 14280 gange!

Størrelsen på din skærmopløsning er , og vores hjemmeside er designet til automatisk at downloade denne baggrund format ifølge din skærmopløsning ved at trykke på "Download baggrund".

5

Andre sætter pris på denne baggrund på 5 point ... Er du enig? Tror du tapetet fortjener mere? Deltag nu og bedømme det nu:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Bidrage på nettet

Kristus Frelseren baggrund (Jesus Kristus) for at downloade

Cristo Redentor (Kristus frelseren) er navnet på den meget berømte kristusstatue som står på det 710 meter høje bjerg Corcovado, og som ser ud over den enorme by Rio de Janeiro i Brasilien. Den er ikke alene et kristent symbol, men også et vartegn for både Rio de Janeiro og Brasilien. Statuen er 38 meter høj og vejer 700 ton. Denne Baggrund tager på siden, 13 år og 26 dage

Download baggrund
TILBAGE
Kristus Frelseren Jesus Kristus

Kristus Frelseren. det er et gratis billede til at sætte på din computer. i vores stikprøve har denne samling af billeder til download. alle typer og computer operativsystemer. billeder størrelser til alle skærme.

Kristus Frelseren Baggrund (Jesus Kristus). Gratis HD Baggrunde med billeder, billeder og Kristus Frelseren Baggrund (Jesus Kristus). Download Kristus Frelseren baggrund (Jesus Kristus) til PC fra Gifmania Networks, netværket af gratis internet sites. Billeder baggrunde i Kristus Frelseren (Jesus Kristus) til desktop. Download Desktop Baggrund Cristo Redentor, Kristus frelseren, kristusstatue, skulptur af Jesus, Kristus-skulptur, Kristus-figur, Jesus-figur,. Kristus Frelseren HD Baggrunde (Jesus Kristus). Denne Baggrund holder den 71. position i den samlede top af hjemmesiden.
En af de øverste, du ikke allerede har? Så hvad venter du på? dette Baggrund hentes af vores brugere er absolut et Baggrund du nødt til at blive downloadet til din computer, og det er en del af din samling. I Gifmania er stolte af at gøre det til toppen.

Hvis du kan lide dette billede, kan du også sende det som et postkort til fri

De mest downloadede baggrunde

Jesus Kristus
5
459
downloads

Jesus Kristus var Guds søn, med Helligånden er Treenigheden. Født i Nazareth, søn af Jomfru Maria og Sankt Josef, tømreren. Han blev sendt til verden for at frelse menneskeheden fra Gud. Han døde i en alder 33 korsfæstet af romerne. I sit liv var helliget til at bringe Guds ord til mennesker, finde tilhængere og sår frøene, der ville føre til kristendommen og religion. Det er den... mere

Følg os!
Kristus Frelseren Baggrund
Download baggrund